Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2001
AED
2001
AED
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DITTRICHOVÁ, Helena - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe výrobkov zo soje [Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture soya beans products]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra, 2001. 2001. s.107-109.
2001
AED
2001
AED
MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - POKORNÝ, Jozef. Špecializované senzorické laboratórium pre personálnu certifikáciu zakreditované [Special sensory laboratory for personal certification is accredited]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra, 2001. 2001. s.74-76.
2001
AED
2001
AED
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - LUNTER, J.. Tofu výrobky - ich obľúbenosť a akceptovanie spotrebiteľskou verejnosťou [Tofu products - popularity and acceptance by consumers]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra, 2001. 2001. s.103-106.
2001
AFD
2001
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Aplikácia prírodného farbiva a Monascus do tavených syrov [Aplication of Monascus purpureus in manufacture of processed cheeses]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 110-112.
2001
AFD
2001
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické hodnotenie jednotlivých trhových druhov konzumného mlieka [Organoleptic evaluation of market types of consumed milk]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 195-196.
2001
AFD
2001
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické hodnotenie vybraných druhov syrov [Organoleptic evaluation of cheeses]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 242-243.
2001
AFD
2001
AFD
MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - POKORNÝ, Jozef. Špecializované senzorické laboratórium pre personálnu certifikáciu zakreditované [Special sensory laboratory for personal certification is accredited]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 107-109.
2001
AFD
2001
AFD
BURDOVÁ, Oľga - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - BARANOVÁ, Mária - ONDRAŠOVIČOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka. Správna výrobná prax pri produkciu mlieka [The right processing practice in milk production]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 250-252.
2001
BCI
2001
BCI
PRÍBELA, Alexander - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2001. ISBN 80-968464-6-9, 189 s.
2001
BDF
2001
BDF
BURDOVÁ, Oľga - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - PAŽÁKOVÁ, Janka - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Hygiena prvovýroby mlieka z pohľadu správnej výrobnej praxe. In: Mliekarstvo. 2001. ISSN 1210-3144, Roč. 32, č. 1 (2001), nestr. príloha k č. 1.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 272
Strana 21 / 28