Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2020
ADN
2020
ADN
ZIGO, František - VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZIGOVÁ, Martina - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - BUJOK, Jolanta - PECKA-KIEŁB, Ewa. Impact of humic acid as an organic additive on the milk parameters and occurrence of mastitis in dairy cows. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2020. ISSN 1338-0230, Vol. 14, no. (2020), p. 358-364.
(12 - H-index, 0.259 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(12 - H-index, 0.259 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2014
ADC
2014
ADC
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - KMEŤ, Vladimír - VÝROSTKOVÁ, Jana - SOPKOVÁ, Drahomíra. Antimicrobial resistance of coagulase-negative species of staphylococci isolated from the meat of wild pheasants (Phasianus colchicus) [Antimikrobiálna rezistancia koaguláza-negatívnych druhov stafylokokov iyolovaných z mäsa bažanta poľovného (Phasianus colchicus)]. In: Italian Journal of Animal Science. 2014. ISSN 1594-4077, Vol. 13, no. 3 (2014), p. 627-630.
(2014: 0.718 - IF, 32 - H-index, 0.177 - IF 5y, 0.363 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2014: 0.718 - IF, 32 - H-index, 0.177 - IF 5y, 0.363 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2012
ADC
2012
ADC
VÝROSTKOVÁ, Jana - ČONKOVÁ, Eva - LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika. Effectiveness of selected disinfectants on Malassezia pachydermatis. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2012. ISSN 1505-1773, Vol. 15, č. 3(2012), s. 567-568.
(2012: 0.570 - IF, 26 - H-index, 0.597 - IF 5y, 0.233 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2012: 0.570 - IF, 26 - H-index, 0.597 - IF 5y, 0.233 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2021
ADN
2021
ADN
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - DANČOVÁ, Nikola. Effect of gluten on the quality of meat products. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2021. ISSN 1335-258X, Roč. 24, č. (2021), s. 80-84.
(3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2021
ADN
2021
ADN
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa. Identification of Staphylococcus spp. isolated from food by two methods. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2021. ISSN 1338-5178, Vol. 10, no. 4 (2021), p. 546-552.
(7 - H-index, 0.186 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(7 - H-index, 0.186 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2021
ADN
2021
ADN
ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana - VASIĽ, Milan - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - SASÁKOVÁ, Naďa - VÝROSTKOVÁ, Jana - PECKA-KIEŁB, Ewa. New trends in the use of recycled manure solids in dairy housing. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2021. ISSN 1335-258X, Roč. 24, č. (2021), s. 109-113.
(3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2024
V2
2024
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - BARTKOVSKÝ, Martin. Vývoj mikrobioty počas fermentačného procesu vína [Development of microbiota during the fermentation process of wine]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 67-70.
2024
V2
2024
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Vývoj mykobioty vína počas fermentačného procesu [Development of wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 40-43.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - VÝROSTKOVÁ, Jana - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Zhodnotenie sanitačných opatrení v pekárenskom podniku [Evaluation of sanitation measures in a bakery]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 92-95.
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - JENČOVÁ, Lea - BARTKOVSKÝ, Martin - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny kolorimetrických parametrov vzoriek bielych vín počas skladovania v rôznych teplotných podmienkach [Changes in the colorimetric parameters of white wine samples during storage under different temperature conditions]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 343-347.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 199