Identification of Staphylococcus spp. isolated from food by two methods.
Informácie o publikácii
Zápis:
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa. Identification of Staphylococcus spp. isolated from food by two methods. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2021. ISSN 1338-5178, Vol. 10, no. 4 (2021), p. 546-552.
(11 - H-index, 0.225 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(11 - H-index, 0.225 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2021
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:
37 %
37 %
10 %
7 %
7 %
2 %
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Vol. 10, no. 4 (2021), p. 546-552
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1338-5178
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
11 - H-index, 0.225 - SJR, Q3 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
1. 2025: [1] YILMAZ, Hasan Emre - ÇAĞATAY, İfakat Tülay - DILER, Öznur - NAZIROĞLU, Mevlüt - ÖZIL, Öznur - KAN, Şeydanur. Identification of Staphylococcus warneri from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) using proteomics–based MALDI–TOF MS. In Revista Cientifica De La Facultad De Veterinaria, 2025-01-01, 35, 1, pp. 1-9. ISSN 07982259. Dostupné na: https://doi.org/10.52973/rcfcv-e35574.