Publikačný výstup

Identification of Staphylococcus spp. isolated from food by two methods.

Informácie o publikácii

Zápis:
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa. Identification of Staphylococcus spp. isolated from food by two methods. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2021. ISSN 1338-5178, Vol. 10, no. 4 (2021), p. 546-552.
(7 - H-index, 0.186 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2021
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Vol. 10, no. 4 (2021), p. 546-552
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1338-5178
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
7 - H-index, 0.186 - SJR, Q4 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický