Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2021
AFH
2021
AFH
MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie vybraných druhov salám s podielom syra [Sensory analysis of selected types of salami with a ingredient of cheese]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 54.
2021
BCI
2021
BCI
MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : Technologické postupy výroby [Hygiene and Technology of Milk and Dairy Products: Technological Procedures of Production]. Rec. Slavomír Marcinčák, Alena Saláková. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-735-7, 122 s. [6,26AH]
2021
BFA
2021
BFA
HISIRA, Vladimír - KADAŠI, Marián - KLEIN, Róbert - MAĽOVÁ, Jana - ZIGO, František - MUDROŇ, Pavol. Assessment of a new on-farm Pure Milk test to determine intramammary bacteria in milk of dairy cows. In: 20th Middle European Buiatrics Congress : 1. vyd. Ljubljana : Slovenian Buiatric Association, 2021. 2021. s. 89.
2020
AED
2020
AED
MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - ŽAKAROVSKÁ, Martina. Kryoskopické meranie mlieka [Determination of the freezing point of milk]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 217-221.
2020
AED
2020
AED
SEMJON, Boris - MOKÁNYOVÁ, Andrea - MAĽOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 233-237.
2020
AFD
2020
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - MAĽOVÁ, Jana - ZIGO, František - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana. Antimikrobiálna rezistencia baktérií enterobacteriacae izolovaných z ovčieho a kozieho syra [Antimicrobial resistance of enterobacteriacae bacteria isolated from sheep and goat cheese]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 45-49.
2020
BAB
2020
BAB
CIBEREJ, Juraj - KRAJNIAK, Dušan - GARAJ, Peter - KROPIL, Rudolf - MAĽOVÁ, Jana - JANTO, Rudolf - KAROLOVÁ, Renáta - KIŠ, Ondrej - OBERHAUSEROVÁ, Katarína - HLÁSNIK, Jozef - PUŠKÁČ, Jaroslav - PUŠKÁČ, Jaroslav - DOCZY, Jozef - LEBOCKÝ, Tibor - ENGEL, Štefan. IV. Lov zveri a poľovnícke plánovanie - V. Poľovnícka kynológia - VI. Právne predpisy na úseku poľovníctva, zbraní a streliva a ochrany prírody - VII. Poľovnícke strelectvo a prvá pomoc pri úrazoch spôsobených pri výkone poľovníctva. Rec. Ľubomír Bútora, Jozef Jursa. 1. vyd. Zvolen : Technická univerzita vo Zvolene 2020. ISBN 978-80-228-3223-6, 447 s.
2020
BCI
2020
BCI
MAĽOVÁ, Jana. Senzorická analýza potravinárskych komodít : Praktické cvičenia. Rec. Dionýz Máté, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2020. ISBN 978-80-8077-680-0, 158 s. [7,90AH]
2019
ADF
2019
ADF
MAĽOVÁ, Jana - CIBEREJ, Juraj - MAĽA, Pavel - ZIGO, František - SEMJON, Boris. Heavy metal levels in the tissues of wild living animals from two distinct industrially exploited areas in Slovakia. In: Slovak Journal of Animal Science. 2019. ISSN 1337-9984, Roč. 52, č. 3 (2019), s. 100-110.
2019
AFC
2019
AFC
KOVÁČOVÁ, Mariana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - HERMANNSDÓTTIR, Þuríður. Antibiotická rezistencia koaguláza-negatívnych stafylokokov izolovaných zo surového kravského mlieka [Antibiotic resistance of coagulase-negative staphylococci isolated from raw cow's milk]. In: XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. 2019. ISBN 978-80-7305-828-9, CD-ROM, s. 192-195.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 144