Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
BFB
2008
BFB
TOPORČÁK, Juraj - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef - KORIM, Peter - RUMANOVSKÁ, Katarína. Alternatívne metódy prevencie moru včelieho plodu. In: . Zoonózy - spoločná ochrana zdravia ľudí a zdravia zvierat, Program a zborník abstraktov z odbornej konferencie Bratislava, 11. - 12. 9. 2008. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva SR, 2008. 2008. s. 108.
2007
AAB
2007
AAB
NAGY, Jozef. Hydina od farmy na stôl : inauguračná práca. Rec. Jozef Sokol, Iva Steinhauserová, Miloslav Ondrašovič. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-071-6, 60 s.
2007
ACB
2007
ACB
BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Bezpečné potraviny: Výroba mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Pavol Rajzák, Gabriela Sabolová. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-052-5, CD-ROM, 1685 s.
2007
AFD
2007
AFD
KUDRÍKOVÁ, Denisa - ONDRAŠOVIČOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - SASÁKOVÁ, Naďa. Dezinsekcia v potravinárstve, výber metód a prostriedkov pre preventívne a represívne opatrenia [Desinsection in food production, selection of methods and disinfectants for preventive and represive measures]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 325-328.
2007
AFD
2007
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ŽOLDOŠ, Peter. Glazúrovanie morských rýb [Glazing of fish fillets]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 350-353.
2007
AFD
2007
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Glazúrovanie rýb [Glazing of fish]. In: Rizikové faktory potravového reťazca, 11.10.2007, Nitra : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-948-2, s. 179-182.
2007
AFD
2007
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Inhibičný účinok erytromycínu a oxytetracyklínu na jogurtovú kultúru [Inhibitory effect of erytromycine and oxytetracycline on yoghurt culture]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-288.
2007
AFD
2007
AFD
SOKOL, Jozef - POPELKA, Pavol - NAGY, Jozef. Rezíduá antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. 2. -4. mája 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 144-148.
2007
AFD
2007
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef. Sledovanie obsahu kyseliny mliečnej v priebehu experimentálnej výroby kravského hrudkového syra. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 280-282.
2007
AFD
2007
AFD
ŠIRJOVOVÁ JANA, N/A - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - PAŽÁKOVÁ, Janka. Sledovanie teplotných podmienok skladovania prepravy a predaja mliečnych výrobkov [Monitoring of temperature conditions at the storage, transport, and sale of milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-291.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 584
Strana 30 / 59