Publikačný výstup

Bezpečné potraviny: Výroba mäsa a mäsových výrobkov.

Informácie o publikácii

Zápis:
BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Bezpečné potraviny: Výroba mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Pavol Rajzák, Gabriela Sabolová. 1. vyd. Košice : UVL, 2007. ISBN 978-80-8077-052-5, CD-ROM, 1685 s.
Rok vydania:
2007
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Recenzenti:
Pavol Rajzák, Gabriela Sabolová.
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-052-5
Rozsah:
CD-ROM, 1685 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský