Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2016
AFH
2016
AFH
ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Výskyt mykotoxínov v krmive a riziko kontaminácie hydinového mäsa [Occurrence of mycotoxins in feeds and the risk of contamination of poultry meat]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 61-62.
2015
ADF
2015
ADF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - VAŠKOVÁ, Janka - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin. Effect of supplementation of the diet with humic acids on growth performance and carcass yield of broilers. In: Folia veterinaria. 2015. ISSN 0015-5748, Roč. 59, č. 3 (2015), s. 165-168.
2015
AED
2015
AED
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Aeromonádové infekcie lososovitých rýb [Aeromona infection of salmonids]. In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 164-167.
2015
AED
2015
AED
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - BAČA, Martin - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana. Fermentované krmivo vo výžive brojlerov, vplyv na rastové parametre a jatočnú výťažnosť [The fermented feed in broilers nutrition, the effect on growth performance and carcass yield]. In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 172-174.
2015
AED
2015
AED
KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. In vitro stanovenie vybraných vlastností laktobacilov s probiotickým potenciálom pre využitie v akvakultúre [In vitro determinantion of selected properties of lactobacilli with probiotic potential for use in aquaculture]. In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 32-35.
2015
AED
2015
AED
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter - MELLEN, Martin. Vplyv humínových kyselín na rastové parametre a jatočnú výťažnosť broilerových kurčiat [Effect of humic acids on growing parameters and carcass yield of broilers chickens]. In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 175-177.
2015
AFC
2015
AFC
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - KOVALÍK, Pavol - MOLNÁR, Ladislav - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok pridávania fermentovaného krmiva brojlerovým kurčatám na jatočnú výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa [The effect of broilers feeding with fermented feed on carcass yield and quality of produced meat]. In: Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, CD-ROM, s. 135-140.
2015
AFD
2015
AFD
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Antibiotická rezistencia probiotických baktérií potenciálne využiteľných v akvakultúre. In: Vedecké práce doktorandov 2015 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu, X. ročník, Košice, 8.-9. september. 1. vyd. Košice : ÚFHZ SAV, 2015. 2015. ISBN 978-80-971428-2-7, s. 28-30.
2015
AFD
2015
AFD
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter. Cytometrické stanovenie prežívateľnosti potenciálnych probiotických laktobacilov v podmienkach gastrointestinálneho traktu prstruha dúhového [Cytometric viability determination of potential probiotic lactobacilli in the gastrointestinal tract conditions of rainbow trout]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 270-272.
2015
AFD
2015
AFD
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - TOROPILOVÁ, Júlia. Fyzikálne a chemické zmeny mäsa bažantov počas zrecieho procesu [Physical and chemical changes in pheasant’s meat during the ripening process]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 171-173.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459