Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
AFH
2019
AFH
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania fermentovaných krmív na lipidový profil a oxidačnú stabilitu skladovaných vajec [Effect of fermented feed on lipid profile and oxidative stability of stored eggs]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 285.
2019
BAB
2019
BAB
NAGY, Jozef - BARTKOVÁ, Valéria - BEŇOVÁ, Katarína - BHIDE, Mangesh Ramesh - BOBRUNKOVÁ, Jana - BODNÁROVÁ, Libuša - BOŽÍKOVÁ, Renáta - CIGÁNKOVÁ, Viera - ČIŽMÁRIK, Anton - ČONKOVÁ, Eva - DANKO, Ján - DOLNÁ, Mária - EFTIMOVÁ, Jarmila - FAIXOVÁ, Zita - FEDOROVÁ, Monika - FEHÉR, Michal - HOCHMANN, Jaroslav - HOLEČKOVÁ, Beáta - HROMADA, Rudolf - HUDÁK, Alexander - JANČÍKOVÁ, Viera - KOČIŠOVÁ, Alica - KORIM, Peter - KOSTECKÁ, Zuzana - KOŠČOVÁ, Jana - KOTTFEROVÁ, Jana - KOŽÁR, Martin - KUNDRÍKOVÁ, Ľudmila - KURICOVÁ, Mária - LAZÁR, Peter - LEDECKÝ, Valent - LEGÁTH, Jaroslav - MAĽA, Pavel - MOJŽIŠOVÁ, Jana - MOLNÁR, Ladislav - MUDROŇ, Pavol - NAĎ, Pavel - NAGY, Oskar - NEMCOVÁ, Radomíra - ONDREJKOVÁ, Anna - PAVĽAK, Marián - PAULÍKOVÁ, Michaela - PISTL, Juraj - REICHEL, Peter - SCHRÉTER, Róbert - SOBEKOVÁ, Anna - SOPKOVÁ, Drahomíra - SOROKA, Jaroslav - STANIČOVÁ, Jana - ŠEVČÍKOVÁ, Zuzana - TAKÁČOVÁ, Tatiana - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - TOMKO, Martin - TOROPILA, Michal - TRBOLOVÁ, Alexandra - TUREK, Peter - VALOCKÝ, Igor - WEISSOVÁ, Tatiana - WOLASCHKA, Tomáš - ZIGO, František. Siedma desaťročnica Univerzity veterinárského lekárstva a farmácie v Košiciach 2009-2019. Rec. Ján Lehocký, Emil Švický. 1. vyd. Košice : UVLF 2019. ISBN 978-80-8077-625-1, 540 s.
2019
BDE
2019
BDE
TUREK, Peter. Trvanlivé mäsové výrobky - užitie mäsa mimo chladiarenský reťazec. In: Maso. 2019. ISSN 1210-4086, Vol. 30, no. 4 (2019), p. 3.
2019
GII
2019
GII
PLEVA, Ján - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. V podvečer 70. výročia založenia Vysokej školy veterinárskej v Košiciach. In: Infovet. 2019. 2019. ISSN 1335-1907, Roč. 26, č. 2 (2019), s. 85-88.
2018
AFD
2018
AFD
MAČANGA, Ján - JEVINOVÁ, Pavlína - TUREK, Peter - SEMJON, Boris - NAGY, Jozef - MELLEN, Martin. Porovnanie údenia klasickým spôsobom a tekutým dymom na vybrané ukazovatele kvality kuracích stehien [Comparison of smoking in the classic way and with liquid smoke on selected quality indicators of chicken thighs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 235-240.
2018
AFD
2018
AFD
TUREK, Peter. Spišské párky – naštrbená tradícia [Spišské párky (Spiš frankfurters) - disrupted tradition]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 187-191.
2018
AFD
2018
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 124-127.
2018
AFD
2018
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - ROBA, Pavol - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny stehennej svaloviny kurčiat [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken thigh meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 151-155.
2018
BDE
2018
BDE
BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - ROBA, Pavol - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 100.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny kurčiat [ Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat]. In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, no. 6(2018), p. 37-40.
2018
BDE
2018
BDE
TUREK, Peter. Spišské párky - tradícia s nedostatkami [Spišské párky (Spiš frankfurtes) - tradition with shortcomings]. In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, č. 3(2018), s. 29-32.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375