Publikačný výstup

Vplyv skrmovania 100.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny kurčiat [ Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat].

Informácie o publikácii

Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - ROBA, Pavol - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 100.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny kurčiat [ Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat]. In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, no. 6(2018), p. 37-40.
Rok vydania:
2018
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Maso
Vol. 29, no. 6(2018), p. 37-40
Krajina vydania:
Česká republika
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský