Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
P1
2022
P1
DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Hygiena, technológia, kvalita a bezpečnosť mlieka a mliečnych výrobkov : 1. diel: Všeobecná časť. Rec. Iveta Maskaľová, Kvetoslava Balčáková. 1. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-777-7, 138 s. [7,57 AH]
2022
P1
2022
P1
DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Hygiena, technológia, kvalita a bezpečnosť mlieka a mliečnych výrobkov : 2. diel: Špeciálna časť. Rec. Iveta Maskaľová, Kvetoslava Balčáková. 1. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-778-4, 227 s. [12,31 AH]
2022
P1
2022
P1
DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Výživa ľudí : 2. diel. Rec. Ivana Regecová, Katarína Fatrcová-Šrámková. 1. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-779-1, 101 s. [3,6 AH]
2022
V2
2022
V2
ZAHUMENSKÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - DUDRIKOVÁ, Eva - HANZELOVÁ, Zuzana. Analýza hrudkového syra v rôznych podmienkach výroby [Analysis of cow´s lump cheese under different conditions of production]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 334-337.
2022
V2
2022
V2
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Nežiaduce mikroorganizmy pri výrobe syra a vplyv rizika antibiotickej rezistencie na verejné zdravie [Undesirable microorganisms in cheese production and the impact of the risk of antibiotic resistance on public health]. In: Ingrovy dny 2022 : Sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2022. 2022. ISBN 978-80-7509-828-3, s. 164-182.
2022
V2
2022
V2
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana. Primárny skríning výskytu zástupcov čeľade Enterobacteriaceae v prostredí výroby rôznych druhov syrov [Primary screening of the presence of representatives of the Enterobacteriaceae family in the production environment of various types of cheeses]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 164-168.
2022
V2
2022
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZAHUMENSKÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Vplyv sezónnych zmien na bod tuhnutia mlieka [Effect of seasonal variations on the freezing point of milk]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 216-219.
2022
V2
2022
V2
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Ekológia mlieka a antibiotická rezistencia [Milk ecology and antibiotic resistance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 218-225.
2022
V2
2022
V2
DUDRIKOVÁ, Eva - HANZELOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana. Enterokoky izolované z kozieho mlieka a antibiotická rezistencia [Enterococci from goat´s milk and antibiotic resistance]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 16-19.
2022
V2
2022
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - REGECOVÁ, Ivana - HANZELOVÁ, Zuzana. Fyzikálne a chemické ukazovatele ovčieho mlieka v závislosti od mesiaca dojenia [Physical and chemical parameters of sheep's milk depending on the month of milking]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 189-192.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 16