Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
ADD
2017
ADD
REGECOVÁ, Ivana - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - MAČANGA, Ján. Monitoring of microbiological quality in the process of production of steak tartare [Sledovanie mikrobiologickej kvality v procese výroby tatárskeho bifteku]. In: Journal of Food and Nutrition Research. 2017. ISSN 1336-8672, Vol. 56, č. 4(2017), s. 318-325.
(2017: 0.687 - IF, 22 - H-index, 0.831 - IF 5y, 0.313 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2017: 0.687 - IF, 22 - H-index, 0.831 - IF 5y, 0.313 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2017
AFD
2017
AFD
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Izolácia DNA a identifikácia Cladosporium spp.v potravinách [DNA isolation and identification of Cladosporium spp. in food]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 116-120.
2017
AFD
2017
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Kontaminácia slepačích vajec mikromycetami [Contamination of chicken eggs with micromycetes]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 109-115.
2017
AFD
2017
AFD
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DANČANIN, Filip. Sledovanie vplyvu mraziarenských teplôt na antimikrobiálnu rezistenciu stafylokokov izolovaných z mäsa ošípaných (Sus scrofa domestica) [Monitoring the impact of freezing temperatures on the antimicrobial resistance of staphylococci isolated from meat of pigs (Sus scrofa domestica)]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 75-78.
2017
AFH
2017
AFH
ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - PIPOVÁ, Monika. Detekcia pridaného kozieho mlieka v ovčom mlieku pomocou rýchlych screeningových testov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD-ROM, s. 14.
2017
AFH
2017
AFH
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Identifikácia mikromycét izolovaných z vajec [Identification of micromycetes isolated from eggs]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 50.
2017
AFH
2017
AFH
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - DANIŠOVÁ, Oľga. Stanovenie citlivosti kmeňov Staphylococcus warneri izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu voči vybraným druhom antibiotík [Determination of susceptibility of Staphylococcus warneri isolated from food of animal origin against antibiotic species]. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2017
AFH
2017
AFH
HANDROVÁ, Lívia - PIPOVÁ, Monika. Vlastnosti izolátov staphylococcus epidermidis z potravín živočíšneho pôvodu [Properties of staphylococcus epidermidis isolated from foods of animal origin]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 46-47.
2017
BCI
2017
BCI
NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGYOVÁ, Alena - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Food Safety [Bezpečnosť krmív]. Rec. Peter Lazár, Ivo Pekár. 1. vyd. Košice : UVLF 2017. ISBN 978-80-8077-560-5, 251 s.
2017
BDE
2017
BDE
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DANIŠOVÁ, Oľga - DANČANIN, Filip. Vplyv mraziarenských teplôt na antimikrobiálnu rezistenciu stafylokokov izolovaných z mäsa ošípaných (Sus scrofa domestica) [Effect of freezing temperatures on the antimicrobial resistance of staphylococci isolated from meat of pigs (Sus scrofa domestica)]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 37-40.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 10