Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2021
AFD
2021
AFD
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - GREGOVÁ, Gabriela - VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína. Detekcia rezistentných kmeňov Staphylococcus warneri izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu [Detection of resistant stems of Staphylococcus warneri isolated from food of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 326-333.
2021
AFD
2021
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - SEMANOVÁ, Žaneta. Majoránka ako zdroj mykologickej kontaminácie mäsových výrobkov [Marjoram as a source of mycological contamination of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 218-223.
2021
AFD
2021
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína. Mikrobiologická analýza rasce využívanej v mäsovýrobe [Microbiological analysis of rasca used in meat production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 396-401.
2021
AFD
2021
AFD
REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Súčasné informačné systémy používané pri úradných kontrolách produktov živočíšneho pôvodu v EÚ [Current information systems used in official controls of products of animal origin in the EU]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 320-325.
2021
AFD
2021
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Úradná kontrola mäsa podľa špecifických pravidiel ustanovených novým legislatívnym rámcom Európskej únie [Official control of meat according to specific rules laid down in the new legislative framework of the European union]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 264-269.
2021
AFH
2021
AFH
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - GREGOVÁ, Gabriela - VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína. Detekcia rezistentných kmeňov Staphylococcus warneri izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu [Detection of resistant stems of Staphylococcus warneri isolated from food of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 66.
2021
AFH
2021
AFH
JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - SEMANOVÁ, Žaneta. Majoránka ako zdroj mykologickej kontaminácie mäsových výrobkov [Marjoram as a source of mycological contamination of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 31.
2021
AFH
2021
AFH
VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína. Mikrobiologická analýza rasce využívanej v mäsovýrobe [Microbiological analysis of rasca used in meat production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 76.
2021
AFH
2021
AFH
REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Súčasné informačné systémy používané pri úradných kontrolách produktov živočíšneho pôvodu v EÚ [Current information systems used in official controls of products of animal origin in the EU]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 65.
2021
AFH
2021
AFH
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Úradná kontrola mäsa podľa špecifických pravidiel ustanovených novým legislatívnym rámcom Európskej únie [Official control of meat according to specific rules laid down in the new legislative framework of the European union]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 42.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 170
Strana 8 / 17