Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2025
V3
2025
V3
OČENÁŠ, Peter - BALOGA, Matej - VALKO-ROKYTOVSKÁ, Marcela - IVAŠKOVÁ, Sonja. Determination of biochemical and metabolomic characteristics of sheep blood serum and their application in clinical practice. In: Life. 2025. ISSN 2075-1729, Vol. 15, no. 7 (2025) , art. no. 1141, p. [1-14]
(2024: 3.400 - IF, 3.400 - IF 5y, 0.824 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 3.400 - IF, 3.400 - IF 5y, 0.824 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2025
V3
2025
V3
BUDOVSKÁ, Mariana - OČENÁŠOVÁ, Lucia - OČENÁŠ, Peter - MICHALKOVÁ, Radka - MOJŽIŠ, Ján. Minilibrary of 6-bromo derivatives of indole phytoalexins: Synthesis, anticancer profile and structure-activity relationship (SAR) study. In: Tetrahedron. 2025. ISSN 0040-4020, Vol. 171, no. (2025), art. no. 134432, p. [1-15]
(2024: 2.200 - IF, 1.900 - IF 5y, 0.426 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2024: 2.200 - IF, 1.900 - IF 5y, 0.426 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2025
V3
2025
V3
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - REGECOVÁ, Ivana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÁRADY, Matúš - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. The impact of grape maceration on quality and biogenic amine formation in Slovak Tokaj wines: examination of microbial, chemical and sensory properties. In: Fermentation. 2025. ISSN 2311-5637, Vol. 11, no. 1 (2025), art. no. 27, p. [1-20]
(2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv macerácie a prídavku kvasinkovej kultúry Saccharomyces cerevisiae v technoogii výroby vína na senzorickú kvalitu slovenského tokajského vína odrody Lipovina [Influence of maceration and addition of Saccharomyces cerevisiae yeast culture in wine production technology on the sensory quality of slovak tokaj wine of the Lipovina variety]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 465-473.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 4