Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V3
2024
V3
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - ARVAIOVÁ, Juliana - HALÁS, Šimon - VARGOVÁ, Mária - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZAHUMENSKÁ, Jana - IBRAHIM, Rawia M. - REHAN, Ibrahim F.. Comparison of cultivation tests to detection mastitis in dairy cows. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2024. ISSN 1338-5178, Vol. 13, no. 4 (2024), art. no. 10507, p. [1-4]
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.243 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.243 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZAHUMENSKÁ, Jana - VELGOSOVÁ, Oksana - MAČÁK, Lívia. Baktericídna účinnosť strieborných nanočastíc syntetizovaných pomocou extraktu z listov [Bactericidal efficacy of silver nanoparticles synthesized with lavender leaf extract]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 337-343.
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita mrazeného špenátového pretlaku z pohľadu spotrebiteľa [Quality evaluation of frozen spinach puree from the consumer's point of view]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 126-131.
2024
V2
2024
V2
DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Mrazené ovocie a zelenina – význam vo výžive ľudí a jeho kvalita a bezpečnosť – koncept „jedno zdravie“ [Frozen fruits and vegetables – importance in human nutrition and its quality and safety – concept „one health“]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 111-116.
2024
V2
2024
V2
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - LOVAYOVÁ, Viera. Zastúpenie radu Enterobacterales a rodu Enterococcus v bazénových vzorkách rôznych druhov mliek [Representation of Enterobacterales and Enterococcus genus in bulk milk samples of different animal species]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 17-22.
2024
V2
2024
V2
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZAHUMENSKÁ, Jana - VELGOSOVÁ, Oksana - MAČÁK, Lívia. Antimikrobiálna aktivita strieborných nanočastíc syntetizovaných s použitím extraktu z levanduľových listov [Antimicrobial activity of silver nanoparticles synthesized using lavender leaf extract]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 477-484.
2024
V2
2024
V2
ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Hodnotenie kvality hrášku po tepelnom spôsobe spracovania [Evaluation of the quality of peas after thermal processing]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 584-592.
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana. Mikrobiologická kvalita konzervovaného zeleného hrášku [Microbiological quality of preserved green peas]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 389-394.
2024
V2
2024
V2
DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - LOVAYOVÁ, Viera. Mrazené ovocie a zelenina: bezpečnosť a kvalita pre verejné zdravie [Frozen fruits and vegetables: safety and quality for public health]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 231-239.
2024
V2
2024
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LEŠKO, Matej. Stanovenie antimikrobiálnej rezistencie u baktérií Klebsiella oxytoca izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu [Determination of antimicrobial resistance in Klebsiella oxytoca bacteria isolated from food of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 579-583.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 177