Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2016
AFD
2016
AFD
MAĽOVÁ, Jana - ŠIŠKOVÁ, Adriána - VÝROSTKOVÁ, Jana. Hygienické problémy súvisiace s výrobou a spracovaním mlieka [Hygiene problems associated with a production and processing of milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 250-253.
2016
AFD
2016
AFD
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - HROMADA, Rudolf - TOROPILOVÁ, Denisa - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ECKEROVÁ, Radka. Sanitation as an important tool for monitoring environmental hygiene in food processing plants [Sanitácia ako dôležitý nástroj monitoringu hygieny prostredia v potravinárskej prevádzke]. In: 5th annual scientific congress on Zoonoses, Foodborne and Waterborne Diseases – Protection of Public and Animal Health, Bratislava,18th– 20th October 2016 : Congress proceedings. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-09-0, CD-ROM, s. 241-244.
2016
AFD
2016
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Senzorický profil jogurtov z obchodnej siete [Sensory profile of yogurts from trade network]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 377-380.
2016
AFD
2016
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na vybrané potravinové patogény [The efficacy of caprylic acid and hydrogen peroxide againts selected food pathogens]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 77-81.
2016
AFD
2016
AFD
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - HROMADA, Rudolf - TOROPILOVÁ, Denisa - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ECKEROVÁ, Radka. Use of ATP bioluminescence methods in the prevention of foodborne diseases [Využitie ATP bioluminiscenčnej metódy v prevencii vzniku alimentárnych nákaz]. In: 5th annual scientific congress on Zoonoses, Foodborne and Waterborne Diseases – Protection of Public and Animal Health, Bratislava,18th– 20th October 2016 : Congress proceedings. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-09-0, CD-ROM, s. 473-476.
2016
AFD
2016
AFD
MAĽOVÁ, Jana - VARGOVÁ, Miroslava - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris. Vplyv záručnej doby na kvalitu vybraných mliečnych výrobkov [Influence of the warranty period on the quality of selected milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 254-256.
2016
AFD
2016
AFD
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Vývoj aktívnej a titračnej kyslosti bielych jogurtov vyrobených v laboratórnych podmienkach [Development of active and titric acidity in white yoghurts made in laboratory conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s. 318-322.
2016
BEE
2016
BEE
SEMJON, Boris - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie ovčích a kravských kyslomliečnych výrobkov počas skladovania [Sensory evaluation of sheep and cow´s fermented milk products during storage]. In: Celostátní přehlídky sýrů 2016, 19.-20. leden 2016, Praha : Výsledky přehlídek a sborník příspěvků konference "Mléko a sýry". 1. vyd. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2016. 2016. ISBN 978-80-7080-973-0, online, s. 175-179.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 18
Strana 2 / 2