Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2021
AFD
2021
AFD
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - HARČÁROVÁ, Michaela. Vplyv perorálnej aplikácie huminových látok na produkčné parametre u brojlerov [Effect of oral application of humin substances on some production parameters of broilers]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 95-100.
2021
AFD
2021
AFD
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - HARČÁROVÁ, Michaela. Vplyv perorálnej aplikácie huminových látok na produkčné zdravie a produkčné parametre brojlerových kurčiat [Effect of oral application of humin substances on production health and production parameters of broiler chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 98-102.
2021
AFD
2021
AFD
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermentačného procesu v hrubom čreve a parametre exkrécie dusíka [Influence of decreased dietary crude protein content in weaned pigs the level of the fermentation process in large intestine and parameters of nitrogen excretion]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 91-94.
2021
AFD
2021
AFD
POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - FEČKANINOVÁ, Adriána - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - FRANC, Aleš - KOŠČOVÁ, Jana - NAĎ, Pavel - ŽITŇAN, Rudolf. Zloženie krmiva s obsahom probiotík pre použitie v akvakultúre lososovitých rýb [Composition of feed with probiotic content for application in aquaculture of salmonids]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 145-148.
2021
BDE
2021
BDE
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel - PROŠKOVCOVÁ, Martina. Starček Jakubov (starček přímětník) - skrytá hrozba pastvín. In: Krmivářství. 2021. ISSN 1212-9992, Vol. 25, no. 6 (2021), p. 36-38.
2021
BEF
2021
BEF
SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
2021
FAI
2021
FAI
Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV. : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia [Lazar Days of Nutrition and Veterinary Dietetics XIV.: Proceeding of lectures: International Scientific Conference]. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, 180 s.
2021
FAI
2021
FAI
NutriNET 2021 : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-713-5, 157 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 28
Strana 3 / 3