Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2014
BBA
2014
BBA
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - SMULDERS, Frans J. M. - PAULSEN, Peter - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián. Lactic acid concentration and pH values in muscles of European brown hare. In: ed. Peter Paulsen, A. Bauer, Frans J. M. Smulders. Trends in game meat hygiene : From forest to fork. 1. vyd. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2014. 2014. ISBN 978-90-8686-238-2, s. 345-350, [1,01AH]
2014
BDF
2014
BDF
TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PLEVA, Ján. K histórii vzniku Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach [To the history of establishment of the University of veterinary medicine and pharmacy in Košice]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 1-2 (2014), s. 48-49.
2014
BEF
2014
BEF
MAĎAROVÁ, Michaela - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAGY, Jozef - KUKURA, Vladimír. Využitie vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie s UV detekciou na stanovenie salinomycínu vo vybraných živočíšnych produktoch hydiny [Use of high performance liquid chromatography with UV detection for the determination of salinomycin in selected animal products of poultry]. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2014. 2014. ISBN 978-80-89385-31-7, s. 86-90.
2013
ACB
2013
ACB
NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - JANTO, Rudolf - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - STEINHAUSER, Ladislav - TUREK, Peter. Hygiena a technológia produkcie a spracovania vedľajších živočíšnych produktov. Rec. Oľga Luptáková, Juraj Gulovič. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-370-0, 456 s.
2013
ACB
2013
ACB
JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Tovaroznalectvo potravín živočíšneho a rastlinného pôvodu : (vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín). Rec. Oľga Luptáková, Jozef Golian. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-372-4, 308 s.
2013
ADC
2013
ADC
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - BAČA, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Effect of glaze and selected herbal extracts on lipid oxidation and sensory properties of frozen Atlantic herrings (Clupea harengus L.). In: Acta Alimentaria. 2013. ISSN 0139-3006, Vol. 42, č. 2(2013), s. 236 - 244.
(2013: 0.427 - IF, 27 - H-index, 0.421 - IF 5y, 0.210 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2013: 0.427 - IF, 27 - H-index, 0.421 - IF 5y, 0.210 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2013
ADF
2013
ADF
POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Izolácia kyselinu mliečnu produkujúcich baktérií z tráviaceho traktu pstruha dúhového [Isolation of lactic acid producing bacteria from gastrointestinal tract of rainbow trout]. In: Potravinárstvo. 2013. ISSN 1337-0960, Vol. 7, Special Issue (2013), online, s. 12-16.
2013
AFC
2013
AFC
NAGY, Jozef - MELLEN, Martin - BÉM, Karol - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Moderné metódy hodnotenia kvality vajec. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 208-211.
2013
AFD
2013
AFD
TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Bezpečnosť a kvalita potravín a ochrana spoterbiteľa [Food safety and quality and consumer protection]. In: Vytváranie podmienok pre ochranu a kontrolu zdravia potravinových druhov zvierat, inovácia veterinárnej informatiky, Nitra, 4. december 2012 : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 41. valného zhromaždenia členov SAPV. 1. vyd. Nitra : SAPV, 2013. 2013. ISBN 978-80-89162-49-9, s. 52-57.
2013
AFD
2013
AFD
TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Bezpečnosť a kvalita potravín a ochrana spotrebiteľa. In: Vedecké práce doktorandov 2013, VIII. ročník, 10. - 11. september 2013, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2013. 2013. ISBN 978-80-971428-0-3, s. 52-57.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 584