Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2021
AFH
2021
AFH
RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MAREŠ, Jan - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Relative gene expression of immunological molecules in intestine of rainbow trout after feeding with probiotic-enriched feed. In: Young Neuroscientists and Cutting-Edge Research. Young Neuroscientists and Cutting-Edge Research : 2021 Virtual Conference of Young Neurobiologists and PhD Students. 1. vyd. Bratislava : Slovak Society for Neuroscience, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-737-1, s. 43.
2021
BAB
2021
BAB
POPELKA, Peter. Vplyv technologických procesov na kvalitu rýb [Effect of technological processes on fish quality]. Rec. Anna Sobeková, Rudolf Žitňan. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-702-9, 80 s. [4AH]
2021
BEF
2021
BEF
CHOMOVÁ, Natália - NEMCOVÁ, Radomíra - FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Ovplyvnenie rastu vybraných kmeňov laktobacilov humínovými látkami. In: Vedecké práce doktorandov 2021 : 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2021. 2021. ISBN 978-80-972752-9-7, s. 50-52.
2021
BFA
2021
BFA
RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MAREŠ, Jan - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Changes in gene expression of immunologically important molecules after application of autochtonous probiotic in rainbow trout. In: 7th European Veterinary Immunology Workshop : 1. vyd. London : EVIG, 2021. 2021. s. 58.
2021
BFA
2021
BFA
RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Effect of probiotic feed on synthesis of immunologically important molecules of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). In: 6th International Scientific Conference of Veterinary Medicine Students, 15th-16th May 2021, Warsaw : Warsaw : SGGW, 2021. 2021. s. 35.
2021
FAI
2021
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lecture and posters: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products]. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, 414 s.
2021
FAI
2021
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products]. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, 92 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 17
Strana 2 / 2