Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
AFC
2008
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VIETORIS, Vladimír. Objektivizácia vnemov pri senzorickej analýze [Objectivity of percepts of sensory analysis]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 218-220.
2008
AFC
2008
AFC
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARANOVÁ, Mária. Obsah selénu v potravinách dennej spotreby [The content of selenium in daily consumption food]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 195-198.
2008
AFD
2008
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - PILIPČINEC, Emil. Integrovaný systém veterinárskej starostlivosti pri znižovaní zdravotného rizika z mlieka. In: Kľúčové problémy výživy slovenského obyvateľstva a bezpečnosť potravín. Nitra : SAPV, 2008. 2008. ISBN 978-80-89162-37-6, s. 33-38.
2008
AFD
2008
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Potravinová bezpečnosť - uplatňovanie princípu od "farmy po stôl" - skúsenosti a problémy [Food safety - application of principle "from the farm to the table" - experiences and problems]. In: Produkčné, zdravotné a ekologické aspekty chovu zvierat. Nitra : SAPV, 2008. 2008. ISBN 978-80-89162-35-2, s. 71-74.
2008
AFD
2008
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorická kvalita sójových výrobkov vyrábaných na Slovensku. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 2.-3.apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0027-9, s. 181-184.
2008
BDF
2008
BDF
BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Možnosti ovplyvňovania kvality mlieka v mliečnom reťazci. In: Mliekarstvo. 2008. ISSN 1210-3144, Roč. 39, č. 2 (2008), s. 36-39.
2007
ACB
2007
ACB
BARANOVÁ, Mária. Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad. Rec. Vladimír Pažout, Mária Demeterová. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-057-0, 253 s.
2007
AFC
2007
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Poznanie senzorických kvalít zvyšuje bezpečnosť potravín [Knowledge of senzory qualities increases food safety]. In: IX. Konference mladých vědeckých pracovníku s mezinárodní účastí 2007. 2007. ISBN 978-80-7305-012-2, s. 169-173.
2007
AFD
2007
AFD
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Aká je úroveň poznania senzorických kvalít?. In: Vedecké práce doktorandov 2007, Košice, 12. september 2007 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2007. 2007. ISBN 978-80-969788-4-7, s. 116-119.
2007
AFD
2007
AFD
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín garantuje aj úroveň všeobecného poznania senzorických kvalít [Food safety is also guaranteed by the level of general knowledge of sensory qualities]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 248-252.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309