Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2014
AFD
2014
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - MAČANGA, Ján - KOŽÁROVÁ, Ivona. Sledovanie účinkov probiotík a ľanového semena v problémovom chove prasiat a ich vplyv na kvalitu mäsa [Monitoring the effects of probiotics and flaxseed on problematic pigs and their influence on quality of meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 105-108.
2014
AFD
2014
AFD
NAGY, Jozef - BODNÁR, Martin - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv kvantovej terapie na kvalitu mäsa hovädzieho dobytka [Effect of quantum therapy on the beef quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 229-232.
2014
AFD
2014
AFD
KORÉNEK, Marián - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - BRENESSELOVÁ, Martina - HEINOVÁ, Dagmar - HÚSKA, Miroslav - ŠTEFFEKOVÁ, Zuzana. Zmeny aktivity LDH počas zrecích procesov mäsa zabitých a zastrelených králikov divých [Changes of lactate dehydrogenase activity during ripening process of killed and shot wild rabbit´s meat]. In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XI, 2. - 3. 9. 2014, Košice : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-408-0, s. 265-268.
2014
AFH
2014
AFH
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania [Changes in the concentration of lactic acid in the ostrich meat during the storage]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 29.
2014
BBA
2014
BBA
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - SMULDERS, Frans J. M. - PAULSEN, Peter - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián. Lactic acid concentration and pH values in muscles of European brown hare. In: ed. Peter Paulsen, A. Bauer, Frans J. M. Smulders. Trends in game meat hygiene : From forest to fork. 1. vyd. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2014. 2014. ISBN 978-90-8686-238-2, s. 345-350, [1,01AH]
2014
BDE
2014
BDE
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Cadmium and lead in tissues and organs of livestock from industrial polluted area [Kadmium a olovo v tkanivách a orgánoch hovädzieho dobytka z priemyselne exponovanej oblasti]. In: Maso. 2014. ISSN 1210-4086, Roč. 25, č. 4(2014), s. 54-56.
2014
BDF
2014
BDF
KORÉNEK, Marián - KORÉNEKOVÁ, Beáta - HÚSKA, Miroslav. Význam draslíka v organizme ľudí a zvierat a jeho výskyt v potravinách [The importance of kalium in the body of humans and its occurence in food]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 3-4 (2014), s. 122-123.
2013
ACB
2013
ACB
NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - JANTO, Rudolf - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - STEINHAUSER, Ladislav - TUREK, Peter. Hygiena a technológia produkcie a spracovania vedľajších živočíšnych produktov. Rec. Oľga Luptáková, Juraj Gulovič. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-370-0, 456 s.
2013
ACB
2013
ACB
JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Tovaroznalectvo potravín živočíšneho a rastlinného pôvodu : (vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín). Rec. Oľga Luptáková, Jozef Golian. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-372-4, 308 s.
2013
ADF
2013
ADF
MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BRENESSELOVÁ, Martina - MAČANGA, Ján. Účinok balenia na zmeny kvality stehennej svaloviny pštrosa počas chladiarenského skladovania [Impact of packaging on changes of the quality in thigh meat of ostrich during chilling storage]. In: Potravinárstvo. 2013. ISSN 1337-0960, Vol. 7, Special Issue (2013), online, s. 97-100.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 697
Strana 13 / 70