Surviving of commercial probiotic strain lactobacillus rhamnosus GG in Slovak cow lump cheese experimentally inoculated with Listeria innocua.
Informácie o publikácii
Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - BURDOVÁ, Oľga - STROMPFOVÁ, Viola - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Surviving of commercial probiotic strain lactobacillus rhamnosus GG in Slovak cow lump cheese experimentally inoculated with Listeria innocua. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2014. ISSN 1338-5178, Vol. 4, č. 1(2014), s. 33-35.
Rok vydania:
2014
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
50 %
BURDOVÁ Oľga
20 %
STROMPFOVÁ Viola
10 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
10 %
10 %
Podiel UVLF:
10 %
Vydanie:
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Vol. 4, č. 1(2014), s. 33-35
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1338-5178
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický