Publikačný výstup

EVALUATION OF PHYSICO-CHEMICAL CHANGES DURING MATURATION OF THE MEAT OF THE COMMON PHEASANT.

Informácie o publikácii

Zápis:
JANUŠKA, Martin - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - SOPOLIGA, Igor - MAČANGA, Ján. EVALUATION OF PHYSICO-CHEMICAL CHANGES DURING MATURATION OF THE MEAT OF THE COMMON PHEASANT. In: Folia veterinaria. 2014. ISSN 0015-5748, Roč. 58, č. 2 (2014), s. 113-115.
Rok vydania:
2014
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
JANUŠKA Martin
40 %
BRENESSELOVÁ Martina
10 %
SOPOLIGA Igor
10 %
Podiel UVLF:
40 %
Vydanie:
Folia veterinaria
Roč. 58, č. 2 (2014), s. 113-115
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0015-5748
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický