Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2010
ADE
2010
ADE
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana - NAGY, Jozef. Organoleptic Evaluation of Poultry Meat Products with Wheat Protein – Seitan, Coloured by Microbial Natural Pigment. In: Assam University Journal of Science and Technology. 2010. ISSN 0975-2773, Vol. 5, č. 1 (2010), s. 1-5.
2010
ADF
2010
ADF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. COLOR STABILITY OF EXTRACTS FROM MICROBIAL COLORANT RED FERMENTED RICE [Stabilita farby extraktov mikrobiálneho farbiva červená fermentovaná ryža]. In: Potravinárstvo. 2010. ISSN 1337-0960, Roč. 4, č. 1 (2010), s. 53-58.
2010
ADF
2010
ADF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Hiden Allergens in Food — Legislative solution of the problem. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 15.
2010
ADF
2010
ADF
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana - SABOLOVÁ, Gabriela. Sensory analysis of yoghurts. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 46.
2010
ADF
2010
ADF
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - STRAPÁČ, Imrich. Using okara as a fibre source for human organism. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 42.
2010
AFC
2010
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VALKOVIČOVÁ, Kristína. Prieskum sravovacích možností pri celiakii. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 113-116.
2010
AFC
2010
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - BURDOVÁ, Oľga. Zmeny v obsahu kapsantínu v črevnej sušenej mletej paprike v priebehu skladovania. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 63-66.
2010
AFD
2010
AFD
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - STRAPÁČ, Imrich. Akceptovateľnosť vybraných výrobkov s prídavkom okary - sójovej vlákniny [Acceptability of some foof products with okara - soya bean fibre]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 81-84.
2010
AFD
2010
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické hodnotenie jednotlivých druhov jogurtov. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 366-369.
2010
AFD
2010
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Skryté alergény v potravinách - legislatívne riešenie problematiky [Hiden allergens in foof-legislative solution of the problem]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 129-133.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 272
Strana 10 / 28