Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2013
AFC
2013
AFC
MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Klára. Senzorické hodnotenie trhových druhov masla. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 191-193.
2013
AFD
2013
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich. Bezmäsité mrazené výrobky Goody Foody. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 281-283.
2013
AFD
2013
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - ONDÍKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Porovnanie chemického zloženia mlieka pre deti. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 162-164.
2013
AFD
2013
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich - DUDRIKOVÁ, Eva. Senzorická analýza mrazených zeleninových zmesí. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 284-286.
2013
AFD
2013
AFD
MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - MAJKOVÁ, Lucia. Senzorické hodnotenie mrazených zeleninových zmesí. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 218-221.
2012
AAB
2012
AAB
MAĽA, Pavel. Senzorická analýza - nástroj zvyšovania kvality potravín : inauguračná práca. Rec. Iva Steinhauserová, Miloslav Ondrašovič, Lýdia Čisláková. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-300-7, 74 s.
2012
ACB
2012
ACB
MAĽA, Pavel. Senzorická analýza potravín. Rec. Jozef Nagy, Mária Baranová. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-297-0, 156 s.
2012
ACB
2012
ACB
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - TUREK, Peter. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Eva Dudriková, Janka Pažáková. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-298-7, 159 s.
2012
ADC
2012
ADC
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana - NAGYOVÁ, Alena - MAĽA, Pavel. Physico-chemical indicators and identification of selected Slovak honeys based on colour measurement. In: Acta veterinaria Brno. 2012. ISSN 0001-7213, Vol. 81, č. 1 (2012), s. 57-61.
(2012: 0.393 - IF, 36 - H-index, 0.561 - IF 5y, 0.315 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2012
AFC
2012
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - VRABEC, Marek. Kvalita citrusových plodov (pomaranče) zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 73-80.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 272
Strana 7 / 28