Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
AFH
2019
AFH
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Identifikácia mikroskopických vláknitých húb PCR-RFLP metódou [Identification of microscopic filamentous fungi by the PCR-RFLP method]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 274.
2019
AFH
2019
AFH
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa. Prítomnosť mikromycét vo vaječnom obsahu plesnivých vajec [The presence of micromycetes in the contents of moldy eggs]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 273.
2019
BEF
2019
BEF
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - KOVÁČOVÁ, Mariana - DEMJANOVÁ, Soňa. Antibakteriálny potenciál laktobacilov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 212-214.
2019
BEF
2019
BEF
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Identifikácia Penicillium spp. PCR-RFLP metódou. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 56-59.
2019
BEF
2019
BEF
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Izolácia DNA kvasiniek a mikromycét pochádzajúcich z potravín [DNA isolation of yeast and micromycetes derived from food]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 57-59.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 15
Strana 2 / 2