Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
AFH
2019
AFH
KOVÁČOVÁ, Mariana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana. Vplyv psychrotrofných mikroorganizmov a ich enzýmov na kvalitu mlieka [Influence of psychrotrophic microorganisms and their enzymes on milk quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 77.
2019
AFH
2019
AFH
DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - HERMANNSDÓTTIR, Þuríður - SEMJON, Boris. Vplyv somatických buniek na bezpečnosť a kvalitu mlieka [Influence of somatic cell count on to the safety and quality of milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 62.
2019
BEF
2019
BEF
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - KOVÁČOVÁ, Mariana - DEMJANOVÁ, Soňa. Antibakteriálny potenciál laktobacilov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 212-214.
2019
BEF
2019
BEF
KOVÁČOVÁ, Mariana - KOŠČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VATAŠČINOVÁ, Tatiana. Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 124-127.
0000
V2
0000
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Vzájomný vzťah medzi biogénnymi amínmi a prítomnosťou Metschnikowia pulcherrima počas procesu fermentácie vína [Interrelationship between biogenic amines and presence of Metschnikowia pulcherrima during the wine fermentation proce]. In: Hygiena a technologie potravin - 52. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU. 0000. ISBN 978-80-7305-934-7, online, s. 166-171.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 75