Comparative analysis of chemical composition and antioxidant activity in conventional, civet, and elephant coffees: Is there a definitive authentication marker of elephant coffee?.
Informácie o publikácii
Zápis:
HÁJÍČEK, Jan - GÖKÇE, Hoca - VÁRADY, Matúš - MARŠÍK, Petr - FRAŇKOVÁ, Adéla - TAUCHEN, Jan. Comparative analysis of chemical composition and antioxidant activity in conventional, civet, and elephant coffees: Is there a definitive authentication marker of elephant coffee?. In: Beverages. 2025. ISSN 2306-5710, Vol. 11, no. 3 (2025), art. no. 79, p. [1-13]
Rok vydania:
2025
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Beverages
Vol. 11, no. 3 (2025), art. no. 79, p. [1-13]
Krajina vydania:
Švajčiarsko
ISSN:
2306-5710
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický