Publikačná činnosť zamestnanca

  Dičáková Zuzana, RNDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2019
AFD
BAUER, Susanne - DIČÁKOVÁ, Zuzana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BAUER, Friedrich - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiological condition of bryndza from approved dairy plants in Slovakia : [Obsah biogénnych amínov a mikrobiologický stav bryndze zo schválených mliekarní na Slovensku] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 196-200.
2019
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Je farba kakaa najvýznamnejším kritériom kvality? : [Is cocoa color the most important quality criterion?] In: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2019. ISBN 978-80-89385-48-5, s. 55-63.
2019
AFD
SOKOLOVSKÁ, Martina - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické hodnotenie kakaa a kakaových výrobkov : [Sensory evaluation of coccoa and products] In: Chémia a technológie pre život : 21. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Bratislava : Slovenská technická univerzita, 2019. ISBN 978-80-8208-015-8, s. 393-394.
2019
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - NÉMETHOVÁ, Gabriela - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Sledovanie niektorých vlastností kozieho mlieka v priebehu roka : [Monitoring of some goat´s milk properties during the year] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 241-251.
2019
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Vplyv farby a pH kakaa na vzhľad výrobkov : [Effect of color and pH of cocoa on the products appearance] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 252-257.
2019
AFD
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel. Vybrané antimikrobiálne vlastnosti kmeňov Lactobacillus plantarum zo surového ovčieho mlieka : [Selected antimicrobial properties of Lactobacillus plantarum strains from raw ewes milk] In: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2019. ISBN 978-80-89385-48-5, s. 59-63.
2019
AFG
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Monitoring of the salt content in cheeese and the other dairy products designated for Pre-school children : [Sledovanie obsahu soli v syroch a ďalších mliečných výrobkoch určených pre deti predškolského veku] In: Food Safety and Hygiene & Nutrition, Food Science and Technology. Journal of food technology and preservation. 2019. ISSN 2591-796X, Vol. 3, no. 3 (2019), p. 21.
2019
AFH
BAUER, Susanne - DIČÁKOVÁ, Zuzana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BAUER, Friedrich - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiological condition of bryndza from approved dairy plants in Slovakia : [Obsah biogénnych amínov a mikrobiologický stav bryndze zo schválených mliekarní na Slovensku] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 48.
2019
AFH
MIHALIKOVÁ, Júlia - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie stravovacích návykov vo vzťahu k nadmernej konzumácii sacharidov a porovnávanie chuti cukrov a náhradných sladidiel : [Evaluation of nutrition habits in relation to the excessive saccharides consumption and comparison of sugars and sweeteners taste] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 45.
2019
AFH
HUTNÍKOVÁ, Erika - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Obsah soli v mliečnych výrobkoch pre deti predškolského veku : [Salt content in milk products for pre-school children] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 42-43.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 16
Strana 1 / 2