Publikačná činnosť zamestnanca

  Marcinčák Slavomír, prof. MVDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2014
AFD
VAŠKOVÁ, Janka - FEJERČÁKOVÁ, Andrea - VAŠKO, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. COMPARISON OF THE EFFECT OF AGRIMONY EXTRACT AND HUMIC ACIDS ON THE REDOX STATE OF SOME BROILER CHICKEN ORGANS. In: Folia veterinaria. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1 - ISSN 0015-5748, Roč. 58, suppl. II (2014), s. 38-39.
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - NAGY, Jozef. Funkčné potraviny - možnosti ovplyvňovania zloženia mäsa : [Functional foods - possibilites to influence composition of the meat] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 74-79.
2014
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - CSANK, Tomáš - KŠONŽEKOVÁ, Petra - FALIS, Marcel - LEGÁTH, Jaroslav - MILEK, Michal - MARCINČÁK, Slavomír - JAKČIOVÁ, Mária. Hepatoprotektívny účinok extraktu Agrimonia eupatoria v terapii infekčných ochorení : [Hepatoprotective function of Agrimonia eupatoria extract in infective diseases treatment] In: Infekčné a parazitárne choroby zvierat, Košice, 4. – 5. september 2014 : 5. medzinárodná vedecká konferencia: Zborník príspevkov a abstraktov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-411-0, CD-ROM, s. 322-325.
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - DUDRIKOVÁ, Eva - TREMLOVÁ, Bohuslava - TUREK, Peter. Kvalita spišských párkov na slovenskom a českom trhu : [Quality of sausages "spišské párky" on slovak and czech market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 59-63.
2014
AFD
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Legislatívne požiadavky pre zaručenú tradičnú špecialitu „Spišské párky“ verzus realita : [The legislative requirements for traditional speciality guaranteed "spišské párky" versus reality] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2014, 21.-24. august 2014, Nitra : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-422-6, CD ROM, s. 45-47.
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Lipidy a ich rozkladné procesy : [Lipids and their decomposition processes] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 71-73.
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČUJOVÁ, Veronika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva. Oxidačná stabilita hydinových mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov : [Oxidation stability of poultry meat products after application of selected plants extracts] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 171-173.
2014
AFD
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČUJOVÁ, Veronika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva. Oxidačná stabilita mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov : [Oxidation stability of meat products after application of selected plants extracts] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 49-53.
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu lipidov voľne žijúcej zveri a farmovo chovanej zveri : [Comparison of lipids in wildlife animals and farmed animals] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 84-87.
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny : [Comparison of the fat content in scrub fowl and water fowl] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 80-83.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 617
Strana 34 / 62