Publikačný výstup

Oxidačná stabilita hydinových mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov : [Oxidation stability of poultry meat products after application of selected plants extracts]

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČUJOVÁ, Veronika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva. Oxidačná stabilita hydinových mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov : [Oxidation stability of poultry meat products after application of selected plants extracts] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 171-173.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BAČA Martin
30 %
ČUJOVÁ Veronika
5 %
Podiel UVLF:
65 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, LUKÁČOVÁ Anetta, ANGELOVIČOVÁ Mária, ČANIGOVÁ Margita
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014
S. 171-173
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1162-6
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský