Publikačná činnosť zamestnanca

  Maľa Pavel, doc. MVDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2005
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Stupeň poznania a úroveň konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov u vysokoškolskej mládeže : [Knowledge and consumption of milk and milk products by university students] In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. s. 104-108.
2005
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Monascus purpureus ako alternatívna prídavná látka z pohľadu bezpečnosti potravín : [Monascus purpureus an alternative additives from food safety point of view] In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. ISBN 80-8069-503-2, s. 3-4.
2005
BDF
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň posudzovania senzorických vlastností mlieka frekventantami špecializovaného senzorického laboratória. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 1 (2005), s. 39-42.
2004
ADF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. THE WHEAT PROTEIN, SEITAN, COLORED BY RED FERMENTED RICE IN THE INNOVATION OF POULTRY MEAT PRODUCTS. In: Folia veterinaria. 2004. ISSN 0015-5748, Roč. 48, č.1 (2004), s. 46-48.
2004
AFD
SABOLOVÁ, Gabriela - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Aké zmeny možno očakávať v potravinovej pyramíde? : [How changes be expected in the food guide pyramid?] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 333-334.
2004
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov : [Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 322-324.
2004
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena. Podiel konzumácie sójových jedál v spoločnom stravovaní zamestnancov UVL v Košiciach : [Consumption of soyameals in common board of UVM employees in Košice] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s.109-112.
2004
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel. Princípy hygieny potravín a ich využitie pri zvyšovaní kvalifikácie a flexibility ľudských zdrojov v sektore výroby mlieka : [Principles of food hygiene and their using in the qualification and flexibility up-grade of the human resources in a dairy sector] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 190-190.
2004
AFD
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Prítomnosť skrytých alergénov v potravinách - závažné riziko pre osoby trpiace potravinovou alergiou : [The presence of hidden allergens in food-grave risk for consumer suffering with food allergy] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 328-329.
2004
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické charakteristiky niektorých výrobkov vyrobených na báze tofu, pšeničnej bielkoviny fermentovanej ryže : [Organoleptic characteristics of some products produced from soya, wheat proteins and fermented rice] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 176-179.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 272
Strana 17 / 28