Pipová Monika, doc. MVDr., CSc.
Rok
Kategória
Publikácia
2016
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na vybrané potravinové patogény : [The efficacy of caprylic acid and hydrogen peroxide againts selected food pathogens] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 77-81.
2016
AFH
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana. Detekcia faktorov virulencie a antimikrobiálnej rezistencie u stafylokokových izolátov z bryndze. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 59-60.
2016
BDE
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - VÝROSTKOVÁ, Jana. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z králika divého (Oryctolagus cuniculus) voči beta-laktámovým antibiotikám : [Determination of the suspectibility of Staphylococcus strains isolated from wild] In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Vol. 27, č. 7(2016), s. 30-32.
2014
ACB
PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Hygiene and technology of food II : (Poultry, Eggs, Fish, Game & Honey). Rec. Peter Lazár, Vladimír Vrabec. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-444-8, 250 s.
2014
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - BARANOVÁ, Mária. Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov. Rec. Monika Pipová, Dušan Chvojka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-447-9, 307 s.
2014
ADF
HUČKOVÁ, Michaela - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Superficial microbial contamination of broiler chicken carcasses after their slaughter : [Mikrobiálna kontaminácia povrchu tiel brojlerových kurčiat po ich zabití] In: Folia veterinaria. 2014. ISSN 0015-5748, Roč. 58, č. 2 (2014), s. 116-118.
2014
ADN
POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - FEČKANINOVÁ, Adriána - FIGEĽ, Jozef. The impact of chilling methods on microbiological quality of broiler carcasses : [Vplyv metód chladenia na mikrobiologickú kvalitu jatočných tiel brojlerov] In: Potravinárstvo. 2014. ISSN 1337-0960, Vol. 8, č. 1 (2014), online, s. 67-71.
2014
AFC
MARUŠKOVÁ, Katarína - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - KMEŤ, Vladimír - VÝROSTKOVÁ, Jana. Rezistencia koaguláza-negatívnych izolátov stafylokokov z mäsa králika divého (Oryctolagus cuniculus) voči vybraným antibiotikám : [Resistance of coagulase-negative staphylococcal isolates from the meat of wild rabbit (Oryctolagus cuniculus) to selected antibiotics] In: Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16. října 2014 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2014. ISBN 978-80-7305-729-9, CD ROM, s. 134-137.
2014
AFC
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef. Vplyv rôznych metód chladenia na mikrobiologickú kvalitu jatočných tiel brojlerov : [The impact of cooling methods on microbiological quality of broiler carcasses] In: Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16. října 2014 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2014. ISBN 978-80-7305-729-9, CD ROM, s. 85-88.
2014
AFD
MARUŠKOVÁ, Katarína - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - KMEŤ, Vladimír - REGECOVÁ, Ivana. Rezistencia a druhová identifikácia stafylokokových izolátov z mäkkého mäsového výrobku : [Resistance and species-identification of staphylococcal isolates] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 222-225.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 350