Publikačná činnosť zamestnanca

  

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2005
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - HUSSEIN, Khalled - HUDECOVÁ, Katarína. Oxidative stability of meat and meat products after feeding of broiler chickens with additional amounts of vitamin E and rosemary. In: Meso. 2005. ISSN 1332-0025, Roč. 7, č. 1(2005), s. 34-39.
2005
BDF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - KRÁTKY, Štefan - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Porovnanie aminokyselinového zloženia mlieka troch druhov hospodárskych zvierat. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 2 (2005), s. 28-31.
2005
FAI
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. Ed. Pavel Bystrický ; rec. Peter Turek, Lidija Kozačinski. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. ISBN 80-7148-052-5, 328 s.
2004
ADC
MARCINČÁK, Slavomír - SOKOL, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - BHIDE, Mangesh Ramesh - MÁTÉ, Dionýz. Determination of lipid oxidation level in broiler meat by liquid chromatography. In: Journal of AOAC International. 2004. ISSN 1060-3271, Vol. 87, č. 5 (2004), s. 1148-1152.
(2004: 1.147 - IF, 83 - H-index, 0.651 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2004
ADC
SPANIER, Arthur M. - FLORES, Mónica - TOLDRÁ, Fidel - ARISTOY, María Concepción - BETT, Karen L. - BYSTRICKÝ, Pavel - BLAND, John M.. Meat flavor: contribution of proteins and peptides to the flavor of beef. In: Advances in Experimental Medicine and Biology. 2004. ISSN 0065-2598, Vol. 542, č. (2004), s. 33-49.
(2004: 0.642 - IF, 116 - H-index, 0.383 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2004
ADF
MARCINČÁK, Slavomír - BYSTRICKÝ, Pavel - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef. THE DETERMINATION OF MALONDIALDEHYDE IN EGG YOLK BY SOLID PHASE EXTRACTION AND HIGH-PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY. In: Folia veterinaria. 2004. ISSN 0015-5748, Roč.48, č.2 (2004), s.100-103.
2004
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Biogénne amíny v mliečnych výrobkoch : [Biogenic amines in milk products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 258-260.
2004
AFD
CENCI-GOGA, Beniamino Terzo - BYSTRICKÝ, Pavel - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika. Comparison of three DNA extraction methods to detect tet(M) gene from raw milk. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 312-315.
2004
AFH
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Biogenic amines in milk products. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 85.
2004
AFH
CENCI-GOGA, Beniamino Terzo - BYSTRICKÝ, Pavel - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika. Comparison of three DNA extraction methods to detect TET(M) gene from raw milk. In: . Hygiena alimentorum XXV. 2004 Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 103.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 159
Strana 10 / 16