Meat flavor: contribution of proteins and peptides to the flavor of beef.
Informácie o publikácii
Zápis:
SPANIER, Arthur M. - FLORES, Mónica - TOLDRÁ, Fidel - ARISTOY, María Concepción - BETT, Karen L. - BYSTRICKÝ, Pavel - BLAND, John M.. Meat flavor: contribution of proteins and peptides to the flavor of beef. In: Advances in Experimental Medicine and Biology. 2004. ISSN 0065-2598, Vol. 542, č. (2004), s. 33-49.
(2004: 0.642 - IF, 116 - H-index, 0.383 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2004: 0.642 - IF, 116 - H-index, 0.383 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2004
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
SPANIER Arthur M.
0 %
FLORES Mónica
0 %
TOLDRÁ Fidel
0 %
ARISTOY María Concepción
0 %
BETT Karen L.
0 %
0 %
BLAND John M.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Advances in Experimental Medicine and Biology
Vol. 542, č. (2004), s. 33-49
Krajina vydania:
Spojené štáty americké
ISSN:
0065-2598
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
2004: 0.642 - IF, 116 - H-index, 0.383 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2019-2019: [1] CHEN, Zhi - CHU, Shuangfeng - XU, Xin - JIANG, Jingyi - WANG, Wenqiang - SHEN, Hongliang - LI, Mingxun - ZHANG, Huimin - MAO, Yongjiang - YANG, Zhangping. Analysis of longissimus muscle quality characteristics and associations with DNA methylation status in cattle. In GENES & GENOMICS. ISSN 1976-9571, 2019, vol. 41, no. 10, pp. 1147-1163. [WoS]