Publikačná činnosť zamestnanca

  Kožárová Ivona, doc. MVDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Kvantitatívne stanovenie obsahu aflatoxínu M1 v surovom kravskom mlieku : [Quantitative determination of aflatoxin M1 content in raw cow's milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 44.
2023
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana - HRICIKOVÁ, Simona. Špecifické pravidlá pre úradné kontroly v súvislosti s rezíduami príslušných látok v mlieku : [Special rules for official controls in relation to residues of relevant substances in milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 63.
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona - VÝROSTKOVÁ, Jana. Úradná kontrola surového mlieka a mliečnych výrobkov v kontexte požiadaviek na zdravie zvierat a zdravie ľudí : [Official control of raw milk and milk products in the context of animal health and human health requirements] In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 87.
2023
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vedľajšíe živočíšne produkty v mliekarenskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol : [Animal by products in the dairy industry and rules for their official controls] In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 60.
2022
P1
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu : Vysokoškolská učebnica pre študijné programy všeobecné veterinárske lekárstvo a hygiena potravín. Rec. Viera Milanová, Kvetoslava Balčáková. 2. prepr. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-767-8, 233 s. [12,1 AH]
2022
P1
NAGYOVÁ, Alena - KOŽÁROVÁ, Ivona - KREMEŇ, Jozef - NAGY, Jozef - TAKÁČOVÁ, Daniela. Verejné veterinárske lekárstvo v kontexte verejného zdravia. Rec. Ivo Pekár, Oľga Luptáková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-772-2, 275 s. [13,5 AH]
2022
V3
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona - KOVÁČOVÁ, Mariana - BERTOVÁ, Daniela. Detection of gluten in gluten-free foods of plant origin. In: Foods. 2022. ISSN 2304-8158, Vol. 11, no. 14 (2022), art. no. 2011, p. [1-12]
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2022
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok fermentovaného krmiva a humínových látok na postmortálne zmeny mäsa kurčiat : [Effect of fermented feed and humine substances on post-mortem changes of chicken meat] In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 212-215.
2022
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona. Úradná kontrola produktov živočíšneho pôvodu v kontexte nového legislatívneho rámca Európskej únie : [Official control of products of animal origin in the context of the new legislative framework of the European Union] In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 220-223.
2022
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných produktov a humínových látok na prítomnosť rezíduí salinomycínu v tkanivách hydiny : [The influence of fermented products and humic substances on the presence of salinomycin residues in poultry tissues] In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 174-179.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 335
Strana 2 / 34