Publikačný výstup

Účinok fermentovaného krmiva a humínových látok na postmortálne zmeny mäsa kurčiat [Effect of fermented feed and humine substances on post-mortem changes of chicken meat].

Informácie o publikácii

Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok fermentovaného krmiva a humínových látok na postmortálne zmeny mäsa kurčiat [Effect of fermented feed and humine substances on post-mortem changes of chicken meat]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 212-215.
Rok vydania:
2022
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRP - príspevok z podujatia
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
TREMPLOVÁ Bohuslava, JAVŮRKOVÁ Zdeňka, GOLIAN Jozef, DUDRIKOVÁ Eva, POSPIECH Matej
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny
Sborník přednášek a posterů
online, S. 212-215
Vydavateľ:
VFU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-876-0
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský