Stabilita a funkčnosť komerčného probiotického kmeňa Lactobacillus rhamnosus GG a Enterocin A, P produkujúceho kmeňa Enterococcus faecium EK 13 (CCM 7419).
Informácie o publikácii
Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - BURDOVÁ, Oľga - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - STROMPFOVÁ, Viola - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Stabilita a funkčnosť komerčného probiotického kmeňa Lactobacillus rhamnosus GG a Enterocin A, P produkujúceho kmeňa Enterococcus faecium EK 13 (CCM 7419). In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 179-183.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
0 %
BURDOVÁ Oľga
0 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
0 %
STROMPFOVÁ Viola
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BÍREŠ Jozef, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, MAĽA Pavel, MÁTÉ Dionýz, PILIPČINEC Emil
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007
S. 179-183
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-055-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský