Publikačný výstup

Kvalita mäsových výrobkov SR - nutnosť legislatívnej zmeny : Elektronický zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou.

Informácie o publikácii

Zápis:
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsových výrobkov SR - nutnosť legislatívnej zmeny : Elektronický zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov 2007. Košice : Dom techniky, 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, 3 s.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov 2007
3 s.
Vydavateľ:
Dom techniky
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-232-0284-7
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Poznámka: