Antibakteriálne látky mlieka a výskyt falošne pozitívnych výsledkov pri stanovení inhibičných látok mikrobiologickými difúznymi metódami [Antibacterial substances in milk and an occurence of the false positive results at the detection of inhibitory substances by the microbiological agar difusion methods].
Informácie o publikácii
Zápis:
JEVINOVÁ, Pavlína - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf. Antibakteriálne látky mlieka a výskyt falošne pozitívnych výsledkov pri stanovení inhibičných látok mikrobiologickými difúznymi metódami [Antibacterial substances in milk and an occurence of the false positive results at the detection of inhibitory substances by the microbiological agar difusion methods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 266-268.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 266-268
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-99-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský