Zmeny tukovej zložky v mäse mrazených kurčiat počas skladovania v mraziarni [Changes of the lipid componenet in the meat of frozen chickens during storage in freezing plants].
Informácie o publikácii
Zápis:
BYSTRICKÝ, Pavel - PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz. Zmeny tukovej zložky v mäse mrazených kurčiat počas skladovania v mraziarni [Changes of the lipid componenet in the meat of frozen chickens during storage in freezing plants]. In: Československá hygiena. 1993. ISSN 0009-0573, Roč. 38, č. 1 (1993), s. 42-47.
Rok vydania:
1993
Kategória:
ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Československá hygiena
Roč. 38, č. 1 (1993), s. 42-47
Krajina vydania:
Česká republika
ISSN:
0009-0573
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
český
Ohlasy:
2010-2010: [4] MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Sledovanie rozkladných zmien tukov vo svalovine králikov divých (Oryctolagus cuniculus) počas chladiarenského skladovania. In III. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 2. - 3. december 2010, Gabčíkovo [elektronický zdroj]. - Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva SR, 2010. ISBN 978-80-227-3411-0, s. 225-228.
2006-2006: [1] MARCINCAK, S. - SOKOL, J. - TUREK, P. - POPELKA, P. - NAGY, J. Determination of malondialdehyde in pork meat using solid phase extraction and HPLC. In CHEMICKE LISTY. ISSN 0009-2770, 2006, vol. 100, no. 7, p. 528-532.