Publikačný výstup

Porovnanie fyzikálno-chemických a senzorických vlastností mäkkých mäsových výrobkov s probiotikami a bez nich [Comparison of physicochemical and sensory properties in soft meat products with and without probiotics].

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MIKULÁŠOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie fyzikálno-chemických a senzorických vlastností mäkkých mäsových výrobkov s probiotikami a bez nich [Comparison of physicochemical and sensory properties in soft meat products with and without probiotics]. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, s. [4]
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
MIKULÁŠOVÁ Monika
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva
Vydanie:
X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008
Food products safety and quality management
S. [4]
Vydavateľ:
ELSEWA, s.r.o.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-003
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský