Publikačný výstup

Vplyv skrmovania ľanového semena na rozkladné zmeny tukov mäsa ošípaných počas mraziarenského skladovania [Impact of feeding of flaxseed on lipid oxidation precess in pork during freezing storage].

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - NEMCOVÁ, Radomíra - ŠVEDOVÁ, Martina - GANCARČÍKOVÁ, Soňa. Vplyv skrmovania ľanového semena na rozkladné zmeny tukov mäsa ošípaných počas mraziarenského skladovania [Impact of feeding of flaxseed on lipid oxidation precess in pork during freezing storage]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 144-146.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008
S. 144-146
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-049-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský