Publikačný výstup

Vplyv technológií na produkciu hydinového mäsa [The impact of technology on the production of poultry meat].

Informácie o publikácii

Zápis:
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - DIČÁKOVÁ, Zuzana - LENHARDT, Ľudovít - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv technológií na produkciu hydinového mäsa [The impact of technology on the production of poultry meat]. In: Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 95-100.
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
SASÁKOVÁ Naďa, MAREKOVÁ Jana, NAĎ Pavel
Vydanie:
Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR
s. 95-100
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-143-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský