Publikačný výstup

A method for evaluation of hemoglobin and myoglobin in meat.

Informácie o publikácii

Zápis:
BYSTRICKÝ, Pavel - LERNER, Peter T. - NAGY, Jozef. A method for evaluation of hemoglobin and myoglobin in meat. In: . International Conference "Game Meat Hygiene in Focus", 18th-19th June, 2009, Brno : Abstracts of lectures and posters. 1. vyd. Brno : VFU, 2009. ISBN 978-80-7305-077-1, s. 28-29.
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
LERNER Peter T.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
International Conference "Game Meat Hygiene in Focus", 18th-19th June, 2009, Brno
Abstracts of lectures and posters
S. 28-29
Vydavateľ:
VFU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7305-077-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický