Publikačný výstup

Vplyv technológií na bezpečnosť a kvalitu hydinového mäsa.

Informácie o publikácii

Zápis:
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - LENHARDT, Ľudovít. Vplyv technológií na bezpečnosť a kvalitu hydinového mäsa. In: Slovenský veterinársky časopis. 2009. ISSN 1335-0099, Roč. 34, č. 6 (2009), s. 387-388.
Rok vydania:
2009
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Slovenský veterinársky časopis
Roč. 34, č. 6 (2009), s. 387-388
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-0099
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský