Publikačný výstup

Stanovenie vodnej aktivity v syroch : [Estimating of water activity in cheese]

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva. Stanovenie vodnej aktivity v syroch : [Estimating of water activity in cheese] In: XI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 26. - 28. október 2009. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2009. ISBN 978-80-89385-05-8,
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva
Vydanie:
XI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 26. - 28. október 2009
XI. Food products safety and quality management
Vydavateľ:
ELSEWA, s.r.o.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-05-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský