Liquid chromatography tandem mass spectrometry determination of maduramycin residues in the tissues of broiler chickens.
Informácie o publikácii
Zápis:
TKÁČIKOVÁ, Soňa - KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Liquid chromatography tandem mass spectrometry determination of maduramycin residues in the tissues of broiler chickens. In: Food Additives and Contaminants - Part A. 2010. ISSN 1944-0049, Vol. 27, č. 9 (2010), s. 1226-1232.
(2010: 2.230 - IF, 68 - H-index, 2.464 - IF 5y, 0.816 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2010: 2.230 - IF, 68 - H-index, 2.464 - IF 5y, 0.816 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2010
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Food Additives and Contaminants - Part A
Vol. 27, č. 9 (2010), s. 1226-1232
Krajina vydania:
Veľká Británia
ISSN:
1944-0049
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
2010: 2.230 - IF, 68 - H-index, 2.464 - IF 5y, 0.816 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2021-2021: [1] GAO, Xiuge - TENG, Pei - PENG, Lin - JI, Hui - QIU, Yawei - LIU, Xiaoxiao - GUO, Dawei - JIANG, Shanxiang. Development and Validation of an Ultra-Performance Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry Method to Determine Maduramicin in Crayfish (Procambarus clarkii) and Evaluate Food Safety. In FOODS, 2021, vol. 10, no. 2, pp. [WoS]