Oxidative stability of chilled chicken meat after feeding of selected plants : [Oxidačná stabilita chladeného mäsa kurčiat po skrmovaní vybraných bylín]
Informácie o publikácii
Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - ŠIMKOVÁ, Jana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MÁRTONOVÁ, Mária. Oxidative stability of chilled chicken meat after feeding of selected plants : [Oxidačná stabilita chladeného mäsa kurčiat po skrmovaní vybraných bylín] In: Potravinárstvo. 2010. ISSN 1337-0960, Roč. 4, č. 3 (2010), s. 46-49.
Rok vydania:
2010
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Potravinárstvo
Roč. 4, č. 3 (2010), s. 46-49
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1337-0960
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2017-2017: [2] BOBKO, M. - HASCIK, P. - KROCKO, M. - TREMBECKA, L. - MENDELOVA, A. - TKACOVA, J. - CYAKO, P. - TOTH, T. Effect of grape seed extract on quality of raw-cooked meat products. In Potravinarstvo. ISSN 13380230, 2017, vol. 11, no. 1, p. 517-521. [Scopus]