Publikačný výstup

Zisťovanie zmien titračnej kyslosti po prídavku dusitanov do mlieka s jogurtovou bakteriálnou kultúrou.

Informácie o publikácii

Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOTTFEROVÁ, Jana - KORÉNEK, Marián. Zisťovanie zmien titračnej kyslosti po prídavku dusitanov do mlieka s jogurtovou bakteriálnou kultúrou. In: Zborník vedeckých prác Ústavu experimentálnej veterinárnej medicíny v Košiciach - X. 1. vyd. Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1994. ISBN 80-234-0073-8, s. 215-222.
Rok vydania:
1994
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Zborník vedeckých prác Ústavu experimentálnej veterinárnej medicíny v Košiciach - X
S. 215-222
Vydavateľ:
Východoslovenské vydavateľstvo
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-234-0073-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

1997-1997: [1] BARANOVA, M. - MICHALSKI, M.M. - BURDOVA, O. - MAL'A, P. - ZEZULA, I. Variation in quality of yoghurt after addition of nitrates and nitrites into the fermenting medium. BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY. ISSN 0042-4870, 1997, vol. 41, no. 2, p. 131-139.
1996-1996: [1] BARANOVA, M. - BURDOVA, O. - MALA, P. - TUREK, P. - ZEZULA, I. Variation in titratable acidity of yoghurt culture after NaNO3 and NaNO2 addition. VETERINARNI MEDICINA. ISSN 0375-8427, APR 1996, vol. 41, no. 4, p. 121-127.
1996-1996: [4] BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - ŽEŽULA, I. The influence of nitrates ind nitrites on the quality of yogurth. In Folia veterinaria, 1996, roč. 40, č. 1-2, s. 51-55.
1995-1995: [4] BARANOVÁ, MÁRIA. Ovplyvňovanie niektorých ukazovateľov kvality mlieka a mliečnych výrobkov dusičnanmi a dusitanmi. In Kandidátska dizertačná práca, Košice, 1995.