Publikačný výstup

Antioxidačné a antimikrobiálne vlastnosti extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej pridadých do tepelne opracovaných mäsových výrobkov.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Antioxidačné a antimikrobiálne vlastnosti extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej pridadých do tepelne opracovaných mäsových výrobkov. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 117-120.
Rok vydania:
2010
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010
40th Lenfeld´s and Hökl´s Days - Food Hygiene and Technology
S. 117-120
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-121-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský